Sommaren är bäst på vattnet! Den  15-18 april och 6-9 maj är det dags för Mercury Days på Båthuset AB. Under Mercury Days kan du besöka Båthuset AB, auktoriserade Mercury-återförsäljare och hitta din drömbåt eller få reda på hur du enklast kan uppgradera din båt med rätt utombordare från oss på Mercury med hjälp av kunnig personal på plats.
Mercury Days är en öppet hus-aktivitet där vi erbjuder båtpaket eller en Mercury motor-och tillbehörsutställning. På plats kan du ta del av det allra senaste inom branschen, kika på utvalda båtpaket från någon av våra samarbetspartners, nyheter från oss på Mercury eller bara drömma dig bort för en stund.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och beslut gällande Covid-19 såsom max antal i lokaler och säkerhetsavstånd på två meter. Allt för att du ska känna dig trygg. Om du tillhör en riskgrupp, kontakta gärna din lokala återförsäljare för bokning av personlig visning.
Samarbetspartners Mercury Days:
Venture Group/Brunswick Boat Group: Uttern,
Frydenbø Marine: Nordkapp,
TerhiTec boats
Silver boats
Kimple aluminium båtar
Vi har följande öppettider under Mercury Days*:
Torsdag, fredag: kl. 10-18
Lördag: kl. 10-17
Söndag: kl. 11-15
Passa på att besöka din närmaste, auktoriserade Mercury-återförsäljare och ge din båt kraften den behöver. För mer information, läs mer på https://bit.ly/MercuryDaysSverige.
Välkommen!