Vi hjälper dig förmedla din båt, skoter eller ATV genom vår förmedlingshall, hemsida och Blocket.

Köparen erbjuds dessutom att teckna Wasa Båtgaranti eller Wasa Trygghetspaket för snöskoter i samarbete med Auto Concept. I samband med köpet ombesörjer vi besiktning, kontrakt-skrivning och försäkring.

Vi kan förmedling!

Lämna din båt i våra händer, så säljer vi den!

Så här gör vi: 

Steg 1: Vi gör en undersökning

Innan vi säljer din båt gör vi en generell båt / motor undersökning. En motor undersökning innan vi säljer kan avslöja potentiella problem.

Steg 2: Vi annonsera din båt

Nu när vi vet vad vi kan förvänta oss från marknaden, måste vi göra några beslut: annonsplacering, målgrupp, försäljningspris (Priset baserats på en kombination av var du förväntar dig att få för din båt, typ av båt, etc.) och så vidare.

Vi tar snygga bilder och skriver annons beskrivningar som tilltalar potentiella köpare. Annonsering sker online via vår hemsida och blocket.se

Annonsen även skrives ut  och placeras  på båten så alla våra besökare kan gå runt och titta båtarna till salu.

Steg 3: Vi visar upp din båt

Båten annons kommer att generera samtal och e-post förfrågar om din båt. Vi hanterar alla frågorna på bästa sätt. När en seriös och potentiell köpare har visat sitt intresse, avtalar vi tid till en provtur för att visa upp båten om det behövs.

Steg 4: Vi säljer din båt

Vi förhandla fram det bästa priset för din båt.  Vi är medvetna om online-bedrägerier, därför  släpper vi inte iväg din båt utan att ha fått pengar på handen eller i vårt klientmedelskonto. Pappersarbetet är en viktig del för att slutföra båtförsäljningen på ett lyckligt sätt.

Tack för att du besöker vår hemsida och vi ser fram emot möjligheten att hjälpa dig.

Kontakta oss

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne*

    Ditt meddelande